• ganoderma ganoderma-text HET IS EEN ZEER
  EFFECTIEF KRUID VOOR
  DUIZENDEN JAREN IN CHINA.
  HET IS EEN POSITIEVE PLANT
  DIE GEEN BIJWERKINGEN HEEFT
  ZELFS NIET NA LANG GEBRUIK.
  VERBETERT DE ALGEMENCE CONDITIE EN HET
  ZELFGENEZENDE VERMOGEN VAN HET LICHAAM
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL HET BEDRIJF NEEMT HET HELE
  PROCES VAN HET VERBOUWEN,
  VERWERKEN TOT EN MET DE MARKETING.
 • ganoderma MAAK JOUW
  DROOM WAAR MET DXN!
  BLIJF BIJ
  JE GEZONDHEID!
  WEES FINANCIEEL
  ONAFHANKELIJK!
  LEEF OP EEN HOGER
  LEVENSSTANDAARD!
  ZELF
  BEREIKEN!
video Meld je
nu aan!
Lidmaatschapscontract
Uitbetalingssysteem
Online netwerken

We bellen je terug

Zou je graag eerst met dit bedrijf, met mij of een van mijn collega's persoonlijk willen praten? Vul dan dit formulier in.
Uw naam:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Telefoon:

 

Skype:

 

Uw e-mailadres:

 

Type het onderstaand woord in!

captcha
Geef me een nieuw woord

 

Belangrijke informatie over het uitbetalingssysteem van DXN

 

Hier een stukje over het MLM-inkomen (Multi Level Marketing ook wel Netwerk Marketing genoemd)

Ben je tegen MLM – of voor onwetende mensen of mensen met een sterke afkeer – klik hier.

Iedereen die zich ooit  hebben bezig gehouden met of gehoord heeft van MLM, weet dat je na een bepaald punt in de meeste netwerk bedrijven, je best veel geld kunt verdienen. Hierdoor (naar mijn mening) heeft het geen nut om te gaan tellen hoeveel je verdient als je maar een paar mensen heb ingeschreven die alleen maar een paar dozen koffie bestellen voor eigen gebruik. Dit is alleen voor jullie oren: je verdient erg weinig, of zelfs niks.

In het begin van iedere MLM zaak verdien je geld via directe marketing. Je koopt het in voor groothandelsprijzen en verkoopt het voor de retailprijzen, dat is de traditionele manier van een winkel. Niet doen! Want als je niet actief aan je netwerk bouwt, zul je snel zien dat je hetzelfde leventje gaat leiden als elk andere winkelier; je moet geld verdienen door te verkopen. Als ik gelijk heb, zullen de meeste mensen die dit lezen MLM hebben gekozen omdat ze een passief inkomen willen, financieel onafhankelijk zijn. Verkoop om deze reden liever niet actief je producten!

Je zult het concept van eigen gebruik als terugkerende klant moeten “verkopen”. Het is niet moeilijk om uit te rekenen hoeveel producten gekocht moeten worden zodat het de moeite waard is om je in te schrijven bij dit bedrijf. Hier is mijn suggestie: biedt de beste inkoopsmogelijkheid aan en probeer niet het product te verkopen, zelfs als iemand geen netwerk wilt bouwen (of als ze nog niet hebben besloten) of als iemand alleen iets koopt voor eigen gebruik.

Dit betekend natuurlijk niet dat je mensen moet weigeren als ze maar één doosje koffie  willen kopen. Nee, je verkoopt dat natuurlijk aan hem of haar. Maar wees voorzichtig, dit moet niet je doel zijn! Het belangrijkste in MLM is; dupliceren.  Als je doorgaat met de producten te verkopen wordt dit gedrag gedupliceerd (of niet, omdat je niet veel klanten hebt en dat het moeilijk lijkt). Als je wat meer losjes bent en je biedt de kans aan (en niet het product) op een interessante manier, zullen mensen het leuk vinden en willen ze dit ook op die manier doen.


Verplichtigingen, verwachtingen in het DXN uitbetalingssysteem

 

Eén van de belangrijkste reden waarom ik voor dit MLM systeem koos was dat er weinig verplichtingen en verwachtingen van je zijn.Ik moet toegeven dat ik er sowieso er mee zou zijn begonnen, ook al waren ze er wel. Het product, Gonaderma koffie als gezonde koffie zelf is een zeker succes, als iemand er werkelijk mee aan de slag gaat.

Maar laten we eens kijken naar de verplichtingen wat een tegenvaller is voor de meeste netwerkers. Volgens succesvolle netwerkers bestaat er geen productief bedrijf zonder deze verplichtingen.
Ik twijfel hieraan. Misschien kun je iemand dwingen om bepaalde resultaten te behalen maar na een tijdje zullen alleen mensen met hun persoonlijke motivatie overleven. Je eigen, persoonlijke motivatie is echt moeilijk (of zelfs onmogelijk) om te behalen met externe invloeden op lange termijn. Er zijn professionele experts (Motivatie trainers) met wie men spectaculaire tijdelijke resultaten kunnen halen, maar dit is niet genoeg voor echt succes. Voor succes is JOUW vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig en geen agenda’s vol met verplichtingen en geforceerde prestaties.

In het DXN uitbetalingssysteem worden terugkerende klanten en netwerklevels niet gescheiden. Dus wie een terugkomende klant wordt kan ook een netwerk bouwen. Om de status van terugkomende klant te behouden hoeft men maar één product per jaar te kopen.

Als iemand een bonus wilt na een aankoop, moet men iets kopen met een waarde van 100 punten in een specifieke maand. Ieder product heeft zijn eigen punt waarde, je kunt ze vinden in de “Product bestellijst”, die kan worden gevonden in het menu bij Downloads. Ik wil het graag duidelijk maken, dat de 100 punten (die kunnen worden behaald door een aankoop van ongeveer 75 euro) aankoop “verplichting” alleen belangrijk is, als je de bonus van je eigen aankopen in die maand wilt. Als je niet voldoet aan deze verplichting, gebeurt er niks, je krijgt gewoon niet de bonus van die maand.

Als iemand graag de bonus wilt na de mensen van iemands netwerk, moet het netwerk aankopen maken met waarden van 200 punten.

De bovenstaande aankoop verplichtingen zijn zo laag, dat als iemand deze resultaten niet behaald, het inkomen van diegene het niet waard is om te benoemen.

De punten die worden toegekend na de aankoop zullen opgeteld worden, niet alleen in die specifieke maand, maar ook in de volgende maand. Bijvoorbeeld als iemand een puntwaarde heeft van 100 in de specifieke maand en iemands netwerk een puntwaarde van in totaal 800 heeft, zal men in de volgende maand beginnen met een leven van 900 punten.

Een puntwaarde heeft alleen waarde totdat de level Star Agent (management) level (4500 punten) bereikt is, wat voltooid kan worden door 5 maanden lang 900 punten per maand te behalen.

Het MLM systeem van DXN kent geen vormen van dwang, voorbijstreven, afkoppelen van downline, maandelijkse nulling, bindende kwalificatie etc. Vragen hierover neem contact met me op.


Bonussen in het DXN MLM systeem

 

Het DXN MLM bedrijf bestaat uit verscheidene netwerk bonussen

Groepsbonus (maandelijkse 100 PPV en 300 PGPV) 6% - 21%
Management groepsbonus 25% - 37%
Ontwikkelingsbonus 15 %
Internationale winstdeling 2 %
Manager bonus 15%
Reisroute Seminar beloning 2%
Eenmalige cash beloning 130 Euro
Eenmalige reisroute beloning 900 Euro

Het verschil tussen je bonus nivea volgens je prestaties (bereikte puntwaarde) en de bonus niveau van de mensen onder je, zal je inkomen gebaseerd zijn op het totale ‘verkoop’ in je netwerk.

Degene die de Star Agent (management) bereikt, en later de Star Diamond (diamond management) leven zal verschillende leiderschapsbonussen krijgen, die niet zijn gerelateerd aan netwerkdieptes, maar aan het totaal groepszaken dat gedaan is. Om management levels te bereiken moet je verschillende mangers hebben op verschillende lijnen.

Je kunt gedetailleerde informatie krijgen bij het downloads menu item of in het boekje van de DXN Marketing Plan.


Optimaal samenwerken met het DXN bedrijf

 

Het belangrijkste is een snelle start!

Het belangrijkste van een MLM bedrijf is duplicatie. Hoe meer tijd je neemt in dit bedrijf, des te moeilijker het wordt om over dit geweldige bedrijf te spreken. Maar als mensen makkelijk en snel kunnen zien hoe jij je bedrijf opbouwt, zullen ze graag aansluiten.

Vergeet niet dat je alleen maar nieuwe terugkomende klanten krijgt, nieuwe collega’s als je deze kans vooral niet voor jezelf houdt! Vertel het aan zoveel mogelijk mensen als je kunt, stuur je website adres naar zoveel mensen als maar kan en je zult zien dat ze graag willen aansluiten bij dit systeem.

Heb je een vraag? Stel hem hier:


Naam:
E-mail:
Bericht
   
and type the word! captcha
Geef me een nieuw woord

© Copyright DXN Europe 2009.